Between Classics

Gang på gang legger vi merke til hvordan publikum verdsetter å komme tett på artistene. Når en musiker eller sanger fra scenen selv kommenterer sitt repertoar, gir det øyeblikkelig en ny dimensjon til fremføringen. Atmosfæren blir mer avslappet. Det er ikke bare innholdet i det som sies, som er av betydning. Kanskje er det enda mer det faktum at artisten virkelig bryr seg om sitt publikum. På Fjord Classics vil våre musikere og sangere følge denne ambisjonen. 

buffet2.jpeg
 
BC collage.jpeg

Vi ser også ofte at mange straks etter konserten kommer bak scenen. Det kan være familie, venner og ivrige publikummere. Musikere elsker faktisk å bli spontant takket – men ikke bare av sine nærmeste. Derfor vil Fjord Classics legge til rette for uformelle treff mellom musikere og alle dere som ønsker kontakt. Etter kl.18 konserten på tirsdag, onsdag og torsdag i festivaluken, inviterer Hotel Atlantic (100 meter fra Sandefjord kirke) både musikere og gjester. Der blir det mulighet for å bestille både noe å drikke og noe å bite i. Vi mener hotellet vil fungere som et ypperlig sted for å kunne møtes i en avslappet atmosfære.

Vi ønsker å bringe musikkelskere og musikere sammen. Dette er noe av det en festival dreier seg om. Varmt velkommen til Between Classics under festivalen, fra 19.30 til 21:00 på Hotel Atlantic!